Yoga


Det är väl känt sedan länge att FYSISK TRÄNING i form av löpning, skidåkning mm för ökad kondition samt STYRKETRÄNING är viktiga för att bygga upp en stark kropp.

Det är först på senare år man fått upp ögon för hur viktigt det är för prestation och välbefinnande att kroppen även är SMIDIG och RÖRLIG. Det är här YOGAN kommer in.

YOGA kan praktiseras på många olika sätt. Vilken typ av Yoga du gillar bäst har bl a at göra med vad du upplever passar din kropp. Yogan behöver anpassas individuellt och praktiseras regelbundet över tid för att ge bäst resultat.

Men man behöver även energikickar i form av workshops och liknande, mellan varven, för att känna sig inspirerad att hålla fast vid sin träning över tid.

Jag (Jonas Sandberg) har själv praktiserat Yoga regelbundet under flera år, bland annat hos Jack Farras som är en kunnig och erfaren lärare. Jack, hans medarbetare Pook (se bild) och jag arrangerar workshops tillsammans, på vårt retreatcenter Kamala Heights i Kamala på Phuket Island. Pook och Jack har sin studio i Bang Tao som ligger ca 15 min med bil från Kamala.

För mer info om Jack Farras och hans medarbetare se www.yogarepublic.co.

STÄLLA EN FRÅGA

Stäng

Din fråga har skickats!

Vänligen fyll i formuläret nedan.

Ditt Namn *
Din e-post *
Webbplats (omfatta http://)
Ämne *
fråga *
* Obligatoriskt fält