Workshops för dig

Psykologgruppen Norden anordnar workshops och seminarier på Kamala Heights (www.kamalaheights.com) , Phuket, Thailand, under vintermånaderna (oktober-mars) varje år.

Kamala Heights

psykolog, terapi, hypnos

Utveckla dig själv och din kropp med Mental Träning och Fysisk Yoga!

För dig som vill investera i din hälsa och framtid i ett varmt, tropiskt klimat och en inspirerande atmosfär anordnar vi workshops i Mental Träning och Fysisk Yoga. Du arbetar med dig själv i en grupp på 12 personer under fem intensiva dagar (måndag – fredag) från tidig morgon till tidig kväll.

Tidpunkt:

Så snart vi ledare funnit en lucka i våra tidscheman och tillräckligt många anmält sitt intresse
(se intresseanmälan nedan) kommer vi meddela tidpunkt för nästa workshop här.

Antal deltagare:

12

Ledare:

terapi, hypnos, psykolog
Jonas Sandberg Leg psykolog – Mental träning ( för mer info se www.psykologgruppen.net under Om oss)

Jack Farras Yogalärare ( för mer info se www.yogarepublic.co)

Bakgrund:

Som du vet inser alltfler att om du vill komma i eller förbli i god form fysiskt såväl som mentalt finns det kanske inget mer effektivt sätt än att praktisera Fysisk Yoga. Detta i kombination med Mental Träning ger dig en positiv inställning till dig själv och till livet. Genom att praktisera dessa bygger du upp en styrka som gör dig stark nog att kunna bemästra de tuffaste utmaningar.

För att du ska känna dig motiverad att utföra det arbete som krävs för att nå dina mål kan det hjälpa att göra det i ett tropiskt klimat som gör din kropp och ditt psyke mjuka och flexibla. Föreställ dig att du står på en högt belägen terrass och ser ut över Indiska oceanen i soluppgången eller solnedgången tillsammans med 11 andra entusiastiska deltagare och en kunnig och erfaren tränare.

Disponering av tid:

Du kan checka in på söndagen, dvs dagen innan workshoppen börjar, från kl 12. Resten av dagen kan du bara slappa och känna in stämningen. På kvällen vid 19-tiden har vi ett välkomst- och informationsmöte i poolbaren.

Själva workshopen börjar sedan måndag morgon kl. 7.30.

Efter avslutad workshop fredag eftermiddag är du välkommen att stanna kvar, koppla av och njuta till lördag kl 12.00.

Dagsprogram måndag t.o.m. fredag:

1 7.30 – 9.00 Fysisk Yoga i soluppgången

9.00 – 10.00 Frukost

10.00 – 12.00 Mental Träning

12.00 – 13.00 Lunch

13.00 – 14.00 Mental Träning

14.00 – 16.30 Ledig tid

16.30 – 18.00 Fysisk Yoga

18.00 – 19.00 Middag

19.00 – 20.00 Föredrag om kost och näring

Logi:

Vi har sju dubbelrum på Kamala Heights. Vi har ytterligare fem dubbelrum på lägenhetshotellet intill. Du väljer om du önskar enkelrum eller dubbelrum. Vi serverar frukost, lunch och middag på Kamala Heights.

Fritid:

Efter lunch du är fri att bege dig ner till stranden i cirka två timmar om du vill och på kvällarna kan du ta dig ner till byn för att roa dig. I garaget står 12 lätta motorcyklar och väntar. Du har din egen. Den ingår i priset. Du betalar bara för bensin. På fem minuter tar du dig ner till byn och stranden nedanför.

Pris:

40.000 Thailändska Baht inklusive alla måltider och logi i dubbelrum. Önskar du enkelrum får du betala 10.000 Thailändska Baht extra.

Intressenmälan:

Är du intresserad av denna workshoppen är det fint om du börjar med att fylla i det formulär du finner om du trycker på mentaltraining-yoga@psykologgruppen.net, och returnera det till oss.
Därefter återkommer vi till dig på telefon eller mail med information om workshoppen.

Flyg till och från Phuket:

Flyget till och från Phuket ingår inte i priset. Phuket island har en egen internationell flygplats. Du kan flyga hit direkt från Stockholm. Men det är som regel mer prisvärt att flyga via Bangkok. Norwegian flyger från Stockholm, Köpenhamn och Oslo till Bangkok. Sedan har du en rad lågprisbolag som flyger Bangkok-Phuket. Om du bokar tidigt kan du få fördelaktiga priser.

På beställning

Denna workshop kan också ordnas på begäran för grupper som önskar fritt disponera Kamala Heights och ledarna.

 

STÄLLA EN FRÅGA

Stäng

Din fråga har skickats!

Vänligen fyll i formuläret nedan.

Ditt Namn *
Din e-post *
Webbplats (omfatta http://)
Ämne *
fråga *
* Obligatoriskt fält