old congative text

Att du som företagsledare och medarbetare, idrottskvinna och -man mår och fungerar bättre om du har en mental coach vid din sida som kan lära dig KOGNITIV MENTAL TRÄNING har blivit en vedertagen sanning. Med hjälp av denna kan du frigöra mer av din potential och må och fungera allt bättre.

Mental coaching har många fördelar både för dig som företagsledare, för dig som medarbetare och för det företag eller den organisation du arbetar i. Genom att du och dina medarbetare erbjuds en professionell mental coach ökar motivationen att göra ett bra jobb.

När arbetsgivaren lyckas med att få sina medarbetare att känna att de utvecklas genom sitt arbete blir det även lättare att behålla nyckelpersoner samtidigt som beredskapen att hantera förändringar ökar.

Vi som arbetar i Psykologgruppen Norden har under mer än tjugo år coachat företagsledare, medarbetare, idrottskvinnor och -män på elitnivå och privatpersoner. Vi använder även KOGNITIV MENTAL TRÄNING inom andra områden som t.ex. stress- och konflikthantering.

STÄLLA EN FRÅGA

Stäng

Din fråga har skickats!

Vänligen fyll i formuläret nedan.

Ditt Namn *
Din e-post *
Webbplats (omfatta http://)
Ämne *
fråga *
* Obligatoriskt fält