Jack Farras och Pook

Jack Farras

JACK FARRAS

Jack öppnade den allra första Bikram Yoga studion på Bali år 2008. På den underbara ön Phuket kan vi nu låta oss inspireras av hans stora erfarenhet, hans passion och enorma energi. Han har ett personligt förhållande till varje elev och lär dig med hjärta och kärlek att tro på dig själv, eftersom det är där din verkliga styrka ligger. Jack ser sig snarare som guide än som lärare. ”Yoga handlar inte om att nå dina tår utan om vad du lär dig på vägen ner”.


Pook

BUTSARAKORN SORNWONG (POOK)

Butsarakorns yogaresa började år 2008 på Baptiste Power Vinyasa studio i Cambridge, Massachusetts. Hon drogs först till intensiv fysisk träning i denna kraftfulla stil men blev snart intresserad av de helande aspekterna av hot yoga. Hennes intresse för yoga ökade och ledde henne till Bikram yoga som hon praktiserade åren 2008-2011, också i Cambridge, Massachusetts.

År 2012 återvände Butsarakorn till sitt hemland Thailand. Hon ville sprida kunskap om fördelarna med yoga till så många människor som möjligt. I juni 2013 avslutade hon ett 200 timmars Hot Yoga Teacher Training program på Absolute Yoga Sanctuary i Koh Samui, Thailand. Efter utbildningen återvände hon till Phuket och fann ett yogahem på Yoga Republic.

Butsarakorn är en passionerad yogainstruktör, starkt engagerad i att dela yogatradition och -livsstil med ivriga elever. Hon ger en varm och inbjudande introduktion till yoga och skapar en miljö där studenter på alla nivåer och med olika bakgrund kan få del av fördelarna med yoga. Hennes förmåga att relatera till eleverna som individer och utmana dem att nå sina personliga mål skapar en speciell stämning under hennes träningspass.

STÄLLA EN FRÅGA

Stäng

Din fråga har skickats!

Vänligen fyll i formuläret nedan.

Ditt Namn *
Din e-post *
Webbplats (omfatta http://)
Ämne *
fråga *
* Obligatoriskt fält