Om oss

psykolog, terapi, hypnos

Legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut specialiserad på kognitiv mental träning och klinisk hypnos dvs hypnos som används för att lösa olika typer av psykologiskt orsakade problem.

Har genomgått en treårig vidareutbildning i klinisk hypnosbehandling för psykologer, läkare och tandläkare och även undervisat i denna. I mer än tjugo år har jag arbetat med företagsledare, idrottskvinnor och -män på elitnivå (bl a olympiska team), företag, organisationer och privatpersoner. Under årens lopp har jag utvecklat min egen metodik inom området mental träning och hypnos med framför allt Milton Erickson som inspirationskälla.

Har anordnat kurser och konferenser om mental träning, personlig utveckling och ledarskapsträning för idrottare och chefer. Vidare har jag medverkat i programinslag som handlat om hypnos i TV och blivit intervjuad om hypnos i radio och olika tidskrifter såsom Chefen och Modern Psykologi ( se rubrik: INTERVJU I MODERN PSYKOLOGI). Jag har även föreläst om traumabehandling med hjälp av hypnoterapi vid olika internationella konferenser om klinisk och experimentell hypnos. Jag har skrivit artiklar om bl a kognitiv självhypnos och klinisk hypnoshypnoterapi tillsammans med en kollega. Avsnitt ur en av dessa finner du under rubriken ARTICKLAR och sedan under: DIALOGER. Jag har aven skrivit böcker på samma tema tillsammans med kollega. Boken Vattenglaset finns till försäljning om du tittar under rubriken WEBSHOP i menyn ovan.

terapi, hypnos, psykolog

Beteendevetare och organisationskonsult

• Psykologexamen på Stockholms Universitet

• Utbildad i klinisk hypnos och psykoterapi.

• Certifierad på ett antal beteendeanalyser som bygger på DISC-modellen

• Certifierad meditationslärare i San Diego.Har en lång erfarenhet av att utveckla både verksamheter och människor.

I verksamheterna har mitt fokus varit förändringsarbete, samarbets- och kommunikationsträning, chefs-och medarbetarstöd i form av coachning, handledning och som bollplank.

Jag har även erfarenhet av att arbeta med strategisk krishantering och ledningsgruppseffektivitet. Har också arbetat i ledande befattningar, dels som VD och dels som styrelseordförande i konsultorganisationer och ideella föreningar. Jag arbetar med individuella utvecklingsprogram baserat på hypnos och mental träning och var också under en period mental idrottscoach åt landslagsidrottare.Är medförfattare till en bok om Idre sameby där jag beskriver samebyn utifrån ett teamperspektiv

STÄLLA EN FRÅGA

Stäng

Din fråga har skickats!

Vänligen fyll i formuläret nedan.

Ditt Namn *
Din e-post *
Webbplats (omfatta http://)
Ämne *
fråga *
* Obligatoriskt fält