Kognitiv mental träning

När du upplever att vi inte kommer längre genom att prata med varandra om det som finns tillgängligt på ett medvetet plan är det dax att gå vidare och mha kognitiv mental träning, eller andra mentala tekniker, ’bygga upp dig’ på ett djupare sk undermedvetet plan.

Detta gör du av två anledningar
1/ för att bli ’starkare’ mentalt
2/ för att du genom att bli det rustar dig för att kunna bearbeta det icke fördigbearbetade upplevelsematerial som ev finns lagrat innom dig på ett framgångsrikt sätt.

Att mha kognitiv mental träning (där du använder tankarna som redskap)’bygga upp dig själv mentalt’ betyder i klartext att du utvecklar ditt sk mind – ’hjärnans software.’

Det är med andra ord ditt ’mind’, bestående av dina redskap – tankarna, känslorna, de indre bilder du skapar och kroppen (som ’rörelseapparat’ och sinnena) – som du utveckar och egentligen inte dig själv. Du är den som utvecklar dom.

Mha dina redskap utveckalr du sedan mentala förmågor såsom KONCENTRATION, UTHÅLLIGHET OCH AVSLAPPNING. Du lär dig att över tid kunna vara koncentrerad på det som du upplever är viktigt där och då samtidigt som du blir allt bättre på att koppla av och bort allt det som inte är viktigt där och då. Därigenom lär du dig att spara på din energi och blir inte trött som tidigare.

kognitiv mental träning se articklar psykologgruppen.net/category/mental-traning

STÄLLA EN FRÅGA

Stäng

Din fråga har skickats!

Vänligen fyll i formuläret nedan.

Ditt Namn *
Din e-post *
Webbplats (omfatta http://)
Ämne *
fråga *
* Obligatoriskt fält