Kognitiv mental träning

psykolog, terapi, hypnos

Du kan lära dig kognitivt inriktad mental träning på våra kliniker i Stockholm och Oslo och på våra workshops på KAMALA HEIGHTS på Phuket Island.

Med hjelp av kognitiv mental träning kan du bygga upp dig själv och bli starkare mentalt……. eller om du så vill utveckla dig själv dvs egentligen ditt sk mind – ‘hjärnans software.’

Många förknippar mental träning med att lära sig ”tänka rätt.” Att vårt mående och fungerande i hög grad avgörs av vad vi tänker vet de flesta. Men att det är ännu viktigare hur vi tänker, eller för att vara mer exakt, hur vi förhåller oss till våra tankar är mindre känt och tämligen svårbegripligt.

Men när du hos oss lär dig förstå detta mer, skapar du inte bara förutsättningar för att kunna må och fungera bättre. Du kan även lättare förändra beteenden som du upplever att du behöver förändra. Kanske för att kunna lösa problem du ev upplever att du har.

Dessutom förbättras då även din förmåga att kommunicera med dig själv och andra. På så vis kan du förebygga och lösa konflikter som kan uppstå i din relation till dig själv, din familj, dina vänner och arbetskolleger. Därmed motverkar du även onödig negativ stress.

För mer info om kognitiv mental träning se articklar psykologgruppen.net/category/mental-traning

STÄLLA EN FRÅGA

Stäng

Din fråga har skickats!

Vänligen fyll i formuläret nedan.

Ditt Namn *
Din e-post *
Webbplats (omfatta http://)
Ämne *
fråga *
* Obligatoriskt fält