Enter title
Enter title
Enter title
Enter title
Enter title

Psykoterapi

Som en av bilderna ovan visar håller vi bildlikt talat vår hjärna i våra händer. I hög grad är det upp till oss hur vi, likt en dator, vill programera den. En av de metoder man kan använda för att göra detta är den vi kan kalla kognitiv mental träning.

Vi på PSYKOLOGGRUPPEN NORDEN är specialiserade på KOGNITIV MENTAL TRÄNING och KLINISK HYPNOS, dvs hypnos som används i behandlande syfte.

Under mer än 20 år har vi arbetat fram vår egen metodik inom området.

Vi arbetar inte med någon speciell målgrupp. Vår utgångspunkt är våra metoder och vår metodik.

Vi föreslår för alla som vänder sig till oss, för att få vår hjälp, att vi efter ett eller flera inledande samtal går vidare med kognitiv mental träning. Med hjälp av denna kan du, med vår hjälp, bygga upp dig själv mentalt.

Om det inte räcker med kognitiv mental träning är det sannolikt att du bär på icke färdigbearbetade upplevelser i ditt sk undermedvetande. Dessa är du efter den kognitiva mentala träningen nu stark nog att bearbeta färdigt. Vi kan hjälpa dig att göra detta också.

Vi (Psykologerna Göran Rosenberg och Jonas Sandberg) har mottagningar i Stockholm och Oslo. Tillsammans med Psykolog Nils Erik Tedgård m fl arrangerar vi workshops i FYSISK OCH MENTAL TRÄNING, på vårt retreatcenter, KAMALA HEIGHTS, på Phuket island.

Stresshantering

Dagens värld har många fördelar. Med hjälp av modern teknik kan vi kommunicera, utveckla och röra oss snabbt och effektivt. läs mer

STÄLLA EN FRÅGA

Stäng

Din fråga har skickats!

Vänligen fyll i formuläret nedan.

Ditt Namn *
Din e-post *
Webbplats (omfatta http://)
Ämne *
fråga *
* Obligatoriskt fält